Graafland

        Vrijstaande kassen

 


Vrijstaande kassen


                                         

 

De vrijstaande kassen worden gemaakt van o.a. mooie aluminium kokerprofielen en deze worden met roestvrijstalen bouten en moeren afgemonteerd.

 

De Eurokassen zijn kompleet met voldoende luchtramen op het dak en een schuifdeur op plaats naar keuze (voor, zij of achterkant).

 

De Eurokassen zijn kompleet met regen en condenswater afvoergoot en pijpjes.

 

De Eurokassen kunnen worden geleverd, met een kokerfundering (montage op vrije grond of gazon) of met een muurplaat voor montage op muur, etc.

Het glas dat wij gebruiken is 4 mm dik Float glas en de ruiten zijn zoveel mogelijk uit 1stuk vervaardigd. Het glas wordt vast gezet met zwart Neopreenrubber.

De kassen zijn in diverse standaard afmetingen leverbaar met een dakhelling van 24 graden maar ook maatwerk is vaak geen probleem.

Bij Euro broeikassen breder dan 457 cm. overlappen de dakruiten en in plaats van het 4 mm dikke Float glas, kunnen wij ook 8 mm dik polycarbonaat platen leveren in de kleur "blank of opaal".

De Tropic serie "een zwaardere uitvoering van de standaard Euro-broeikassen" wordt geleverd met 16 mm dik blank Polycarbonaat en kan in het staande werk met 15 mm dik isolatieglas worden uitgevoerd.

Natuurlijk kunnen ook deze kassen ook tegen meerprijs in iedere RAL-kleur worden gemoffeld.

 

 

Bij de Euro- en Tropic kassen kunt u de schuifdeur op de plaats naar keuze laten monteren,

verdere aanpassingen zijn ook mogelijk.
 

                             

EURO-KAS Type 3 kapper (moet je wel wat ruimte voor hebben )

 

 

 

Ga naar de prijzenpagina


klik hier voor mail naar Graafland

Bron: www.graafland.nl