Zwembad overkappingen

 

Overkappingen


zwemba12.jpg (21064 bytes)


De Zwembad overkappingen worden gemaakt van o.a. mooie aluminium kokerprofielen en ook deze worden met roestvrijstalen bouten en moeren afgemonteerd. Het glas dat wij gebruiken is 4 mm dik Float vensterglas en de ruiten zijn zoveel mogelijk uit één stuk vervaardigd. Het glas wordt vast gezet met zwart Neopreenrubber en natuurlijk kan op het dak ook Polycarbonaat worden geleverd.

 

De overkappingen zijn in diverse standaard afmetingen leverbaar met een goothoogte van  180, 200 of 210 cm. Maar afwijkende maten zijn natuurlijk ook mogelijk

 

 

 

Het voordeel van een zwembad overkapping is o.a. dat er geen bladeren en vuil meer in kunnen waaien, dat U langer kunt blijven zwemmen  en dat bij een verwarmd zwembad de stookkosten lager zullen worden.

De Tropic serie is een zwaardere uitvoering van de standaard overkappingen, deze kunnen worden geleverd met een goothoogte van 180, 200 of 210 cm. en worden standaard geleverd met 16 mm dik blank of opaal Polycarbonaat. Deze kunnen in het staanderwerk met 15 mm dik isolatieglas worden beglaasd. Het moet wel gezegd worden dat bij zwembad overkappingen  1 jaar garantie wordt gegeven op het isolatieglas..

Natuurlijk is het mogelijk iedere zwembad overkapping in een mooi kleurtje te bestellen, waarbij wij de moertjes afwerken met mooie zwarte dopjes (het één en ander tegen een beste meerprijs natuurlijk).

Het is wel belangrijk dat er een goede fundering komt voor de overkapping,  dus een betonvloer of gemetselde fundering is zeker een goede keus.

 

 

Bij de Euro en Tropic overkappingen  kunt u de schuifdeur op de plaats naar keuze laten monteren en meerdere deuren is dan ook een mogelijkheid.

 


klik hier voor mail naar Graafland

Bron: www.graafland.nl