Muurkassen

Muurkassen

 


 

 

De muurkassen worden gemaakt van o.a. mooie aluminium kokerprofielen en ook deze worden met roestvrijstalen bouten en moeren afgemonteerd.

De Eurokassen zijn kompleet met voldoende luchtramen op het dak en een schuifdeur op plaats naar keuze (voor, zij of achterkant).

De Eurokassen zijn kompleet met regen en condenswater afvoergoot en pijpjes.

De Eurokassen kunnen worden geleverd, met een kokerfundering (montage op vrije grond of gazon) of met een muurplaat voor montage op muur, etc.

Het glas dat wij gebruiken is 4 mm. dik Float glas en de ruiten zijn zoveel mogelijk uit één stuk vervaardigd. Het glas wordt vast gezet met zwart Neopreenrubber.

De kassen zijn in diverse standaard afmetingen leverbaar met een goothoogte van 180 of 200 cm. door de dakhelling van 11 of 25 graden, kan iedere muurkas dus in vier standaard nokhoogte geleverd worden.

 

Ook maatwerk is vaak geen probleem.

 

 

Bij muurkassen die breder zijn dan 233 cm. wordt op het dak 8 mm dik polycarbonaat geleverd (blank of opaal) i.p.v. het 4 mm Float vensterglas.

De Tropic serie is een zwaardere uitvoering van de standaard muurkassen, deze kunnen worden geleverd met een goothoogte van 180,200 of 210 cm. en worden standaard geleverd met 16 mm dik blank Polycarbonaat. Deze muurkassen/veranda"s kunnen in het staande werk met 15 mm dik isolatieglas worden beglaasd.

Natuurlijk is het mogelijk iedere EUROKAS in een mooi kleurtje te bestellen, waarbij wij de moertjes afwerken met mooie zwarte dopjes (het één en ander tegen een beste meerprijs natuurlijk).

 

 

 

 

Bij de vrijstaande Euro, Tropic en muurkassen kunt u de schuifdeur op de plaats naar keuze laten monteren, (nee niet op het dak) maar verdere aanpassingen zijn natuurlijk wel mogelijk.

 


klik hier voor mail naar Graafland

Ga naar de prijzenpagina

Exotic met fundering

 

Bron: www.graafland.nl